• Graag sta ik u persoonlijk te woord

Flexibele partner van toegevoegde waarde Rust, vertrouwen en stabiliteit Hands-on, gedreven en communicatief sterk

Ondernemende interim aanpak

Oorspronkelijk afkomstig uit het bedrijfsleven, waar ik binnen dienstverlenende organisaties in uiteenlopende leidinggevende – en eindverantwoordelijke functies werkzaam ben geweest, heb ik in 2004 de overstap gemaakt naar de zorgsector. In 2006 is daaruit voortvloeiend Han Willemsen Interim Management (HWIM) opgericht.

HWIM is actief voor organisaties binnen de zorg en het publieke domein. In de opdrachten spelen vooral thema’s op het gebied van bedrijfsvoering, resultaatoptimalisatie in het primaire- en ondersteunend proces en innovatie/ organisatie-ontwikkeling veelvuldig een rol.  Daarnaast zijn eveneens organisatie-inrichting, werkprocesverbetering, leiderschap en aansturing vaak terugkerende thema’s en vraagstukken.

HWIM levert een bijdrage aan het succes van opdrachtgevers in de zorg, door hen te ondersteunen in het bijstellen en/of uitzetten van een heldere koers, met de juiste focus, prioriteitstelling en benodigde besluitvorming. Met respect en begrip voor de bestaande organisatiefase, wordt een bijdrage geleverd met nieuwe inzichten, creativiteit en een resultaatgerichte aanpak.

Voor opdrachtgevers levert mijn pragmatische aanpak de meeste toegevoegde waarde door medewerkers en management actief te betrekken bij doelen en beoogde resultaten. Vanuit een gezamenlijke en gedragen verantwoordelijkheid en commitment worden plannen ontwikkeld en gerealiseerd, waarbij kennis, kunde en ervaring worden benut en gedeeld.

Persoonlijk profiel Han Willemsen

(Interim) bestuur, directie en management voor de zorg.

Ondersteunt organisaties om hun resultaten te verbeteren en succesvol te zijn. In bedrijfsvoering, primair proces en leiderschap. Ruime resultaatverantwoordelijke/ eindverantwoordelijke ervaring in vrijwel alle sectoren van de zorg.

Combineert brede zorgervaring met achtergrond vanuit bedrijfsleven (profit/non-profit, dienstverlening), met name op het gebied van HR, Financiën en bedrijfsvoering.

Ruime eindverantwoordelijke ervaring, gericht op permanente ontwikkeling. Creëert op basis van gedegen analyse binnen organisaties snel overzicht, zet de koers uit, stelt doelen en prioriteiten en geeft richting.  Hands-on, gedreven en communicatief sterk.

Ondernemend, vernieuwend, en met een frisse blik. Ziet voortdurend kansen voor vernieuwing en stimuleert innovatief denken en doen.

Brengt mensen en organisatieprocessen in beweging. Stuurt op betrokkenheid, verantwoordelijk zijn/voelen en verantwoordelijk nemen.  Geeft binnen heldere kaders ruimte aan medewerkers en verbindt hen aan beoogde resultaten.  Creëert binding en draagvlak.

Korte lijnen, komt snel tot de kern en stuurt op besluitvorming en resultaatgerichte aanpak.

Strategisch. Verbindend. Realisatiekracht.

© Copyright - Han Willemsen Interim Management | Site realisatie Het MediaLab