• Graag sta ik u persoonlijk te woord

Flexibele partner van toegevoegde waarde Hands-on, gedreven en communicatief sterk Ondernemende visie. Concrete resultaten.

Ondernemende interim aanpak

Oorspronkelijk afkomstig uit het bedrijfsleven, waar ik binnen dienstverlenende organisaties in uiteenlopende leidinggevende – en eindverantwoordelijke functies werkzaam ben geweest, heb ik in 2004 de overstap gemaakt naar de zorgsector. In 2006 is daaruit voortvloeiend Han Willemsen Interim Management (HWIM) opgericht.

HWIM is actief voor organisaties binnen de zorg en het publieke domein. Focus in opdrachten met als thema organisatiesturing, bedrijfsvoering, resultaatoptimalisatie en innovatie/ organisatie-ontwikkeling.

Ik ondersteun organisaties in de zorg in het bijstellen en/of uitzetten van een heldere koers, met de juiste focus, prioriteitstelling en benodigde besluitvorming.

Centraal in de aanpak staat het actief betrekken van medewerkers en management. Commitment aan het beoogde resultaat is immers cruciaal. Vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid en drive  worden plannen ontwikkeld en gerealiseerd, waarbij het delen van kennis, kunde en ervaring van essentieel belang is.

Persoonlijk profiel Han Willemsen

(interim) directie en bestuur in de zorg.

Beknopte profielschets:

Ondersteunt organisaties om hun resultaten te verbeteren en succesvol te zijn. In bedrijfsvoering, organisatiesturing en innovatie/organisatie-ontwikkeling. Ruime resultaatverantwoordelijke/ eindverantwoordelijke ervaring in vrijwel alle sectoren van de zorg.

Breed trackrecord in het bedrijfsleven (profit/non-profit, dienstverlening), met name op het gebied van Directievoering, Bedrijfsvoering, ICT, Finance en HR.

Creëert op basis van gedegen analyse binnen de organisatie snel overzicht, zet de koers uit, stelt doelen en prioriteiten en stuurt op adequate besluitvorming.

Ondernemend, vernieuwend, en met een frisse blik.  Biedt heldere kaders, en stuurt vervolgens op  commitment. Organiseert ondersteuning waar gewenst of nodig.  Creëert binding en draagvlak.  Strategisch. Verbindend. Realisatiekracht.

Han Willemsen Interim Management: Ondernemende visie. Concrete resultaten.

© Copyright - Han Willemsen Interim Management | Site realisatie Het MediaLab